Als eigenaar van een woning is onderhoud het belangrijkste aspect voor de waarde van het object. Onderhoud is een breed begrip waaronder wij veel voor u kunnen betekenen.
Het onderhoud wat wij u kunnen bieden en zorg uitvoeren bestaat uit de volgende onderdelen:
* Schilderwerk (binnen en buiten)
* Diverse timmerwerkzaamheden;
   bv. Schuttingen plaatsen, kozijnen maken, deuren plaatsen enz.
* Houtsanering (zie houtrenovatie)
RENOVATIE:
Het renoveren van een woning of object kan vaak goedkoper uitpakken dan het volledig vernieuwen,denkend aan kozijnen die vervangen worden door kunstof kozijnen. Vaak door het vervangen naar kunstof gaat het mooie natuurlijke beeld van de woning of object verloren. Wij streven ernaar om met hout te blijven werken voor zowel het milieu als voor het duurzaamheid wat wij zeer belangrijk vinden!!!
Renoveren is herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.
Er zijn vele voorbeelden van renovatie, zoals monumentale panden, die onder monumentenzorg vallen, weer in oude glorie herstellen, waarbij wel aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard wordt voldaan. Bijvoorbeeld oude grachtenpanden en boerderijen worden op zo’n manier voor het nageslacht gespaard.
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *